Ali Ece ve Nihat Kahveci Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi

Ali Ece ve Nihat Kahveci Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi

Tivibu Spor yorumcuları Ali Ece ve Nihat Kahveci, Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Milli Takım arasının ardından Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile Vodafone Park'ta karşılaşan Beşiktaş, mücadeleyi Anderson Talisca'nın kaydettiği tek golle 1-0 kazandı ve puanını 53'e çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından Tivibuspor ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci, "Beşiktaş sadaece 1-0 kazandı. Başka pozitif bir şey yok. Muhteşem bir gol. Harika bir vuruş. Umarım sakatlanan bir futbolcu yoktur. Beşiktaş taraftarının tek düşüncesi Talisca'nın durumudur. Negredo oyunda hiç yok. Maskesiz Negredo etkili değilken maskeli Negredo'dan nasıl bir şey bekleyebiliriz zaten."

"Şenol hoca de değişikliklerde hata yaptı. Haftaya 3 tane orta sahası yok. Belki Medel, Necip ve Talisca yapacak. Tabii Talisca'nın durumuna bağlı. Sıkıcı bir ikinci yarı. ilk yarıda topa sahip olan ama etkili olamayan bir Beşiktaş vardı."

"Lens'in Talisca'ya atmak istediği bir pas vardı o pas Beşiktaş kariyerindeki son pası olabilir. Bu kadar kötü oynanamaz, bu kadar hata yapılmaz. Yıldız futbolcu bunları yapmaz. Beşiktaş taraftarı ilk yarıda çok iyiydi. İkinci yarıdaki oyundan sonra onlar da sustu."

"Negredo defans arası koşu  yapan bir forvet değil. Yaptığı zaman da yanlış yapıyor. Bugünkü maçta sadece bir tane topuk pası var. Onun dışında her şeyi kötü yaptı. Ofsayta düşmenin bile bir adabı vardır. Ofsayta bile kötü düşüyor. Alanyaspor'dan almışsın Vagner Love'u. Eski takımına karşı oynuyor diye bile 35-40 dakika oynatırsın onu. Vagner Love 10 dakika oynayacak futbolcu değil. Özellikle Negredo bu kadar kötüyken..."

Ali Ece

"Oyuna göre skor iyi. Özellikle ikinci yarıdaki oyuna göre çok iyi. İlk yarıda Beşiktaş daha iyiydi. Beşiktaş genelde kanat oyunlarında daha etkili olurken ilk yarıda merkezden etkili oldu. Negredo bekleneni veremedi. O oyundan çıktıktan sonra Talisca forvete geçti. Risksiz gözüken oyun riskliye döndü. Skor şampiyonluk yarışında yeterli ama oyun yeterli olmayabilir."

"Beşiktaş'ın bu sezon güçsüz takımlara, yani büyük takımlar dışındaki takımlara karşı ideal ve etkili bir oyun planı yok. Bütün sezon da olmadı. Beşiktaş'ın bu sezon en iyi oynadığı maçlara bakalım. Porto deplasmanı, Galatasaray ile iç saha, Leipzig ile iç saha, Fenerbahçe ile içerde, Monaco deplasmanı ve Trabzonspor deplasmanı... Hep zor ve gücüne denk maçlar. Beşiktaş'ın zorlandığı maçlar ise küme düşme hattındaki takımlara karşı. Beşiktaş ilk mağlubiyetini son sıradaki Gençlerbirliğine karşı almıştı. Mesut hoca vardı o zaman takımın başında. Bugün Mesut hoca Vagner Love'a sahip olsaydı bir kez daha yenebilirdi Beşiktaş'ı."

"Lens günden güne daha kötüye gidiyor. İlk başlarda gol kaçırıyor diye kızılıyordu. Sonrasında orta açamıyor diye kızdı Beşiktaş taraftarı. Bugün yanındaki adama pas atamadığı için kızdılar. Şenol hoca farklı bir şeyler denemeli." (Ajansspor)

Etiketler :