Ali Ece'den maç yorumu!

Ali Ece'den maç yorumu!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Ali Ece maç için neler söyledi?

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 22. haftanın perdesi Malatya'da açıldı. Puan kaybı istemeyen Beşiktaş, iç sahada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon’u gol yemeden deviren Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3'de 3 yaptı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 50. dakikada Atiba ve 70. dakikada Ljajic'den geldi. Malatya'nın tek sayınını ise 65'de Ömer Şişmanoğlu kaydetti. 3.sıradaki yerini sağlamşatıran Beşiktaş, puanını 39'a yükseltti ve maç fazlasıyla Galatasaray'ı yakaladı. 34 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise 4. sırada kaldı.

ALİ ECE'NİN BEŞİKTAŞ YORUMU

Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte maçı Tivibu Spor'da yorumlayan Ali Ece, "Atiba Dorukhan'ı bulduktan sonra kendi kariyerini de uzattı. Dorukhan ikili mücadelelelerden kaçmadan oynadı. Bence maçın gizli kahramanları Atiba ve Dorukhan'dı." dedi.

Ali Ece ayrıca şunları dile getirdi:

"Lens ilk 15 dakikada pres oyununda çok faydalıydı ama insan hiç mi son vuruş çalışmaz? Lens yeteneksiz bir oyuncu değil. Laubali değil. Antrenmanlardan sonra son vuruş çalışacak. Ayıp değil. Esas bunları kaçırmak ayıp."

Etiketler :