"Ali Koç ile Fikret Orman’ın yan yana, kol kola maçı izlemeleri..."

"Ali Koç ile Fikret Orman’ın yan yana, kol kola maçı izlemeleri..."

Beşiktaş Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Serkan Akcan derbi mücadelesini kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarı Serkan Akcan, karşılaşmayı değerlerlendirdi. İşte Serkan Akcan'ın yazısı:

Sahada futbol adına büyük bir yavanlık, 1 puana oynamadan razı iki hoca, pas hataları ve top kayıplarıyla gözleri kanatan 22 futbolcu vardı. Uzun zamandır böyle kalitesiz futbolun oynandığı bir derbiizlememiştim. Şenol Güneş, Kadıköy’de Babel’i santrfor başlattı. Beşiktaş kötü oynadığı bir ilk yarıda, santrforunu ceza sahasına sokmadan 1-0 öne geçti. Beşiktaş baskıyı yedikçe pas kalitesi bozuldu, oyun ezberinden uzaklaştı. Ama Fenerbahçe’nin stoperleri de ön liberoları da lokum gibiydi, yumuşacık. Rakibi ısırma yok, fiziksel temas yok. Bu kanıksanan bir durum. Babel’in golü bu gerçeği bir kez daha ortaya koydu. Beşiktaş’ın en kötü oynadığı anda şişirilen bir topla tabelayı değiştirmesi çok şaşırtıcıydı. Beşiktaş bu kadar kötü oynarken Fenerbahçe de silip süpürmedi. Hasan Ali dışında ekstra oynayan kimse yoktu. Üstelik Fenerbahçe’nin Şener diye bir sağ beki yok, Şener diye bir sorunu var. Pas hataları, top kayıpları ve kademe hataları tahammül sınırlarını zorlayacak kadardı.

Gecenin sorusu

Isla, Şener’den ne kadar kötü oynayabilir ki? Cocu bu soruyu kendisine sürekli sormalı.

Maçın starı

Sezonun en eleştirilen isimlerinden Hasan Ali dün gece Roberto Carlos gibiydi. 4 şut çekti, 1’i direkte patladı, birini Karius zor çıkardı, üstüne bir de asist yaptı.

Maçın olayı

Beşiktaş orta sahasından Tolgay ile Oğuzhan’ın iki dakika içerisinde Benzia’ya iki sarı kartlık faul yapması. Nitekim orta saha direnci yerle bir oldu.

Kısa mesaj

Maçın sonucunun zerre önemi yok. Ali Koç ile Fikret Orman’ın yan yana kol kola maçı izlemeleri gecenin en güzel ayrıntısıydı.


Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golü Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'den 40. dakika geldi. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken Fenerbahçe ikinci yarı 70. dakika Ayew'in golüyle duruma eşitlik geitrdi. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

Etiketler :