Ali Öztürk: "Beşiktaş'tan oyuncu almayacağız"

Ali Öztürk: "Beşiktaş'tan oyuncu almayacağız"

Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 yenen Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk, 2 transfer daha yapmayı düşündüklerini ama Beşiktaş'tan oyuncu almayacaklarını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Ligde kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş'ın ismini kullanmaya devam ediyor. 

Yeni tesislerinin açılış töreninde Eto'o'nun transfer sürecini kullanarak Beşiktaş sayesinde reklam yapan Öztürk, Beşiktaş'tan oyuncu almayacaklarını söyledi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'tan oyuncu almayacaklarını belirten Öztürk, "Beşiktaş'tan oyuncu almayacağız. Yani biz oradan ilgilendiğimiz oyunculardan çok pozitif bir geri dönüş almayınca vazgeçtik. Bu kulüp çok büyük yerlere gelecek. Antalyaspor özel bir kulüp. Biz gelmek ve oynamak isteyen oyuncularla bu kulüpte olmak isteriz. Yoksa öyle bizi küçük gören ya da basamak olarak gören oyuncularla bizim de yolumuz düşsün istemeyiz. Oyuncular Antalyaspor için özellikle tekrar düşünmeliler. Çok güzel bir şehir var ortada. Çok güzel bir kulüp var. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, maaş ve primler konusunda olsun. Oyunculara ve teknik heyete destek oluyoruz. Şu anda da dünyanın en güzel tesislerinden birine sahibiz. Bu kulüp özel bir kulüp ve oyuncuların da bunun farkında olması lazım. Sadece Antalyaspor'daki oyuncular değil, tüm Türkiye'deki oyuncuların bunun farkında olması lazım" dedi.