Ali Palabıyık'ın karnesi - Ali Palabıyık'ın yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Ali Palabıyık'ın karnesi - Ali Palabıyık'ın yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Ali Palabıyık haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Ali Palabıyık ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Ali Palabıyık'ın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Ali Palabıyık'ın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 12 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Ali Palabıyık istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 5 galibiyet elde ederken, 4 de mağlubiyet yaşadı. Palabıyık'ın maçlarında Beşiktaş 3 kez de berabere kaldı.

Ali Palabıyık Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Palabıyık, 35 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 33 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 6 kez kırmızı kartına başvuran Ali Palabıyık, rakip takımlara karşı 3 kez kırmızı kart kullanmamıştır.

Ali Palabıyık istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Ali Palabıyık'ın yönettiği 250'den fazla maçın yüzde 42'sini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 29'unu deplasman takımları kazanmıştır. Ali Palabıyık maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 28 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Ali Palabıyık'ın sarı kart gösterme oranı maç başına 5,25 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,38 olduğunu gösteriyor.

Ali Palabıyık yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Palabıyık, kariyeri boyunca 250'den fazla maç yönetmiştir. 2002 yılından beri hakemlik yapan Ali Palabıyık, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık nereli? Kaç yaşında? Ali Palabıyık'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Ali Palabıyık TFF resmi sitesine göre 17907 lisans numaralı Ankara bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği yöneticiliktir. Ali Palabıyık Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2003 yılında 3. lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. 

14 Ağustos 1981'de Ankara'da doğan hakem, 17 yaşındayken amatör futbolu bırakıp hakemlik kursuna başladı. İlk maçına 21 yaşındayken 13 Ocak 2002'de Ankara'da Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında oynanan PAF Ligi maçında ikinci yardımcı hakem olarak çıkmıştır. İlk Süper Lig maçına 21 Ağustos 2004 tarihinde Gençlerbirliği ile Ankaraspor arasında oynanan ve Bülent Yıldırım'ın ikinci yardımcı hakemi olarak çıkmıştır. Süper Lig'deki ilk orta hakemlik deneyimini ise 27 Ekim 2012'de Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda Mersin İdman Yurdu ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka ile yaşamıştır.

Ali Palabıyık Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Ali Palabıyık Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Ali Palabıyık'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Ali Palabıyık'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.