"Allah Türk futboluna yardım etsin"

"Allah Türk futboluna yardım etsin"

FEDA sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Osmanlıspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 4-2'lik skorla galip geldikleri Osmanlıspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısın yabancı sınırıyla ilgili konuştu. Aybaba, ”Yabancı sınırlaması ile ilgilide sıcak bir gelişme var galiba düşürülmeye çalışılıyor. Biz yıllardır belirtiyoruz üretmeden üstüne katarak olmaz diye. Yine hata yapmaya başladık. Altan üretmeden bu işi halledemezsiniz.

Gelin diyoruz futbolun içindeki herkese, teknik adamları nasıl geliştireceğimizi hep birlikte planlayalım. Futbolumuzu nasıl seyredilir bir hale getirecek planlayalım biz bunun için her zaman varız. Ama yönetenler maalesef bu konuyla ilgili sadece kendi kararları ortaya çıktığında futbolda bu hale düşüyor. Ben birinci kararın yanlış olduğu düşüncesindeydim hep, şimdi bu alınacak kararında yanlış olduğunu söylüyorum. Allah Türk futboluna yardım etsin” dedi.

Etiketler :