Alman basınından Tolgay Arslan'la ilgili flaş gelişme!

Alman basınından Tolgay Arslan'la ilgili flaş gelişme!

Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ın adı uzun bir süredir Stuttgart'la birlikte anılıyordu. Alman basınından konuyla ilgili flaş bir haber geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan'ın adı uzun bir süredir Avrupa'nın önemli takımlarıyla birlikte anılıyordu. Geçtiğimiz devre arasında Siyah Beyazlılar ile olan sözleşmesini 2022 yazına dek uzatan 27 yaşındaki futbolcuya Stuttgart'ın talip olduğu konuşuluyordu. Alman basını ise bugün duyurduğu haberde Tolgay'la ilgili flaş bir gelişmeyi paylaştı.

Ülkenin yüksek tirajlı gazetesi Bild, Bundesliga ekibinin Beşiktaşlı oyuncunun transferinden vazgeçtiğini öne sürdü. Gazete, buna neden olaraksa Siyah Beyazlı ekibin istediği yüksek bonservis bedelini ve oyuncunun maaşını gösterdi. Haberde Alman ekibinin Tolgay yerine rotasını Gonzalo Castro'ya çevirdiği aktarıldı.

 

2014/15 sezonunun devre arasında Hamburg'dan transfer edilen Tolgay'ın bonservisine 450 bin euro ödenmişti. 3,5 sezondur Kara Kartal'da top koşturan merkez orta saha oyuncusunun şu anki piyasa değeri 7,5 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Tolgay, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 43 maçta görev yaparken takımına 3 asistlik bir katkı sağladı. (Fanatik)

 

 

 

 

 

 

Etiketler :