Almanların Karius düşmanlığı

Almanların Karius düşmanlığı

Ünlü Alman yıldızlar, Beşiktaş’ın file bekçisi Karius’a yönelik çirkin saldırılarına devam ediyor. Uli Stein’dan sonra Effenberg de bir video çekerek, yıldız kaleciyle dalga geçti.

Ajans Beşiktaş - Liverpool'da Şampiyonlar Ligi finali oynayan Alman kalecinin Türkiye’de mutlu olmasını ve büyük bir hayran kitlesi edinmesini kıskanan eskimiş Alman yıldızları, Karius’la alay etme yarışına girdi. Almanya’nın eski yıldızlarından Uli Stein, Karius’un sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sert şekilde eleştirmişti. Bu kez Almanya Milli Takımı’na kaptanlık yapmış Stefan Effenberg de aynı seviyesizliği sergiledi. Karis’un çektiği bir reklam filmindeki sahnelerin aynısını yapan Stefan Effenberg hazırladığı videoyla kendine prim yapmaya çalıştı. Ama sosyal medyada özellikle Beşiktaş taraftarlarının büyük tepkisini çekti.

DONDURMA YÜZÜNDEN

Karius’un videosunda olduğu gibi film havuza yapılan dalışla başlıyor. Koşu, egzersiz, bisiklet binme ve masa tenisi gibi sportif faaliyetlerin yer aldığı videonun son bölümünde çok yorulan Karius, başına soğuk su döküyor ve dondurma yiyerek serinliyor. Efenberg de aynı sahneleri çekerken, Karius’un yaptıklarını abartılı bir benzetmeyle alaya almaya çalıştı. Özellikle dondurma yeme olayında bu abartı hakaret boyutuna varıyor. (Akşam)

Etiketler :