Alvaro Negredo Beşiktaş'ta ilki yaşamak istiyor!

Alvaro Negredo Beşiktaş'ta ilki yaşamak istiyor!

Beşiktaş, Bursaspor karşısında çıkmaya hazırlanırken ilk 11'de başlaması beklenen Alvaro Negredo, gol atması halinde Siyah-Beyazlı takımda bir ilki yaşayacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ın bu karşılaşmadaki en önemli gol umudu ise Alvaro Negredo olacak.

Geçen sezon tam olarak beklentilere yanıt veremeyen ve de yüksek yıllık ücreti nedeniyle yaz transfer döneminde gönderilmek istenen Alvaro Negredo, son haftalarda attığı gollerle takımı taşıyan oyuncu oldu.
 
Alvaro Negredo'nun 4 maç üst üste gol attığı son sezon

Alvaro Negredo, Beşiktaş formasıyla sahaya çıktığı son 3 resmi maçta 3 gol attı. İspanyol oyuncu, LASK Linz deplasmanında BB Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarında birer kez fileleri havalandırmıştı. Alvaro Negredo Bursaspor maçında da gol atarsa Beşiktaş'ta bir ilki yaşayacak. Alvaro Negredo, Bursaspor maçında gol atması halinde Beşiktaş kariyerinde ilk kez 4 maç üst üste gol atmış olacak. İspanyol golcü en son 2010-2011 sezonunda Sevilla forması giyerken 4 maç üst üste gol atmıştı.

SON 6 GOLÜN 4'Ü DEPLASMANDA

Öte yandan başarılı golcü Beşiktaş'ta çıktığı deplasman maçlarında da kalitesini konuşturuyor. Negredo'nun Süper Lig'de attığı son 6 golün 4'ü deplasmanda gelmişti. Alvaro Negredo son oynanan BB  Erzurumspor deplasmanında da fileleri sarsmıştı.

33 yaşındaki deneyimli golcü, Beşiktaş forması giydiği son 28 resmi maçta 24 gole katkıda bulundu. 17 gol atan Negredo 7 de asist yaptı. (Ftbol Arena)