Alvaro Negredo: "Bu golün anlamı bambaşka"

Alvaro Negredo: "Bu golün anlamı bambaşka"

Beşiktaş formasıyla açılışı geç de olsa yapan İspanyol yıldız, “İlk golümü sonunda attım. Takımıma 3 puanı getirmek benim için çok önemliydi. Bu golün anlamı benim için bambaşka” ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın sezon başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, Siyah-Beyazlı formayla şovuna önceki akşam başladı. Yedek kulübesinde olduğu karşılaşmaya 79. dakikada Anderson Talisca’nın yerine dahil olan İspanyol yıldız, 87. dakikada attığı klas kafa golüyle takımına zirve yarışında kritik bir 3 puan kazandırdı. Mücadelenin ardından görüşlerini gazetecilerle paylaşan 32 yaşındaki futbolcu, “Bir santrfor her maç mükemmel oynasa da gol atamıyorsa eleştirilir. İlk golümü sonunda attım. Takımıma 3 puanı getirmek benim için çok önemliydi. Bu golün anlamı benim için bambaşka... Takım oyunuyla kazandık. Golde benden çok ortayı yapan Adriano’nun payı var. Çok güzel bir pas gönderdi ve bana da sadece yükselip kafayla dokunmam yetti. Umarım gollerim devam eder” ifadelerini kullandı.

Ortalaması 24 dakika

Sezon başındaki imza töreninde 35 gollük hedef tahtasının altına imzasını atan Alvaro Negredo’nun, açılışı yapması sonrasında takımda daha fazla süre alması bekleniyor. Siyah- Beyazlı formayla 14 maça çıkmasına rağmen sadece 339 dakika alan ve oyun başına 24 dakika ortalamayla oynayan yıldız ismin çarşamba günkü Monaco mücadelesiyle birlikte daha fazla dakika alacağı tahmin ediliyor. Takım çalışmalarındaki görüntüsü de dikkat çeken başarılı oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu ediyor. (Fanatik)

Etiketler :