Alvaro Negredo, İspanyol basınına konuştu: "Dubai'de kendimi tekrar önemli hissettim"

Alvaro Negredo, İspanyol basınına konuştu: "Dubai'de kendimi tekrar önemli hissettim"

Álvaro Negredo Dubai'de gollerine devam ederken, sadece 2 ay içindeyeni takımının en skorer ismi oldu.

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - Dubai takımlarından Al-Nasr'da oynayan Alvaro Negredo, ilk 7 maçında 8 gol attı. Negredo, İspanyol gazetesi AS'a konuştu.

"Çok güzel bir dönem yaşıyorum. Dubai'ye gelmek riskli bir bahisti, çünkü sadece bir ülke değil Kıta'yı değiştirmek anlamına da geliyordu. Ama adımı attım ve her şey çok iyi gidiyor." diyen Negredo, Dubai'deki hayatını şöyle anlattı:

"Burada her şey hem ailem hem de benim için çok kolay hale geldi. Kulübede her türlü olanağı veriyorlar, böylece sadece futbolu düşünüyoruz." 

Al-Nasr hakkındaki düşünceleri sorulan futbolcu, "Hem takım hem de ben daha iyiye gidiyoruz. Bu da oyun kazanmamıza yardımcı oluyor" diye yanıt verdi. 

Beşiktaş'ta gol atamadığı hatırlatılan Negredo, "Al-Nasr'da kendimi önemli hissediyorum. Kulübün ve ekibin güven duyması önemli. Gerçek şu ki, oradan (Beşiktaş) ayrılmak kolay bir karar değildi, ancak kulübün bu operasyonu yapması gerekiyordu. Şimdi Al-Nasr'da mutluyum ve düşündüğüm Al-Nasr" şeklinde konuştu.

Gol hedefi olup olmadığı konusundaki soruya ise "Göreceğiz. Umarım gollerime devam ederim. Daha fazla gol, işlerin bizim için iyi gittiği anlamına gelecektir." diye yanıt verdi.

Etiketler :