ANALİZ | Atiba ve Medel ligin zirvesinde!

ANALİZ | Atiba ve Medel ligin zirvesinde!

Beşiktaş'ın iki yıldızı Atiba Hutchinson ve Gary Medel, Süper Lig'in zirvesinde yer alıyorlar.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışında zirveye doğru tırmanışını emin adımlarla sürdüren Beşiktaş'ta, Gary Medel'in iyi oyunu ve Atiba Hutchinson'ın yükselen form grafiği gözlerden kaçmıyor. Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ancak ilk haftalarda forma şansı bulamayan Medel, daha sonra ise takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Stoper ve ön libero pozisyonlarında forma giyen Şilili yıldız futbolcu, ortaya koyduğu istek ve arzu ile de taraftarların sevgilisi haline dönüştü. Öte yandan sezonun ilk yarısında eski formundan uzak olan Atiba, ikinci yarıda formunu yukarı çekmeyi başardı.

İkili ligin zirvesinde!

Atiba Hutchinson ve Gary Medel, isabetli pas ortalamasında ligin zirvesinde yer alıyorlar. Atiba, %92.9 pas isabet oranı ile Süper Lig'in en iyisi olarak dikkat çekerken, Gary Medel hemen arkasında takım arkadaşını %92.4'lük pas isabet oranı ile takip ediyor.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :