ANALİZ | Beşiktaş, Vodafone Park’ta gol olup yağıyor ⚽⚽⚽

ANALİZ | Beşiktaş, Vodafone Park’ta gol olup yağıyor ⚽⚽⚽

Beşiktaş'ın yuvası Vodafone Park'ta siyah-beyazlı takım bambaşka bir oyun ortaya koymaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Son oynanan Göztepe maçını 5 golle ve iyi bir oyunla kazanan Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynadığı maçlarda rakiplerini alt etmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı takım Vodafone Park'ta henüz bir lig maçında mağlup olmazken, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde birer kez rakiplerine kaybetti. Kara Kartal, bu sezon deplasmanda iyi bir görüntü çizmese de Vodafone Park'taki iyi oyunu ile ligde şampiyonluk yarışı içerisinde kalmayı başardı.

Bu sezon Vodafone Park'ta ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 2 maçı da 3'er golle kazanan ve iki maçta da rakiplerini sahaya adeta gömen Beşiktaş, taraftarın coşkusunu arkasına aldığında bu statta durdurulamıyor.

52 resmi maç!

Vodafone Park açıldığından bu tarihe kadar, bu statta 52 resmi maça çıkan Beşiktaş, yalnızca 2 kez kaybetti. Ligde mağlubiyeti bulunmayan Kara Kartal, 52 maçın 37 tanesini kazanmasını bildi. Beşiktaş, bu 52 karşılaşmada rakip filelere tam 131 gol gönderirken, kalesinde ise sadece 44 gol gördü.

Maç başında 2.5 gol!

Beşiktaş, bu gol istatistiği ile Vodafone Park'ta maç başına 2.5 gol atma başarısı yakalamış durumda. Kara Kartal, bu statta en farklı galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında elde etti. Beşiktaş, rakibini 9-0 mağlup etmeyi başardı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :