ANALİZ | Fabri her alanda zirvede! Süper Lig'in en iyisi...

ANALİZ | Fabri her alanda zirvede! Süper Lig'in en iyisi...

Beşiktaş'ta kaleci Fabricio, en iyi sezonlarından bir tanesini yaşıyor.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'a gelen ve kaleyi Tolga Zengin'den alan Fabri, ilk sezonunda Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamıştı. Fabri, bu sezon da aynı başarıyı tatmak istiyor. İspanyol eldiven, bu sezon ortaya koyduğu performansla da alkışları topluyor.

Fabri, Süper Lig'de minimum 20 maça çıkan kaleciler arasında en az gol yiyen isim olarak dikkat çekiyor. Ligde oynanan 25 maçın tamamında görev yapan Fabri, kalesinde 22 gol gördü. İspanyol file bekçisi maç başına 0.9 gol ortalaması ile bu alanda da ligin en iyi kalecisi olarak ön plana çıkıyor. Fabri, bu sezon kalesini 9 maçta gole kapatmayı başardı. Başarılı kaleci, bu istatistiği ile de Malatyaspor kalecisi Ertaç ile zirveyi paylaşıyor.

Fabirico'nun kurtarış yüzdesi 77, başarılı kaleci bu yüzde ile Süper Lig'in en iyisi olarak dikkat çekiyor. Yıldız kaleci, topu oyuna sokma olarak da zirvede yer alıyor. Fabri'nin, topu oyuna sokma başarı oranı %86.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :