ANALİZ | Medel sahada olunca, Beşiktaş'ın puan ortalaması yükseliyor!

ANALİZ | Medel sahada olunca, Beşiktaş'ın puan ortalaması yükseliyor!

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Gary Medel, ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor.

Ajans Beşiktaş - Sezon başında İnter'den, Beşiktaş'a transfer olan Şilili yıldız oyuncu Gary Medel, ortaya koyduğu performansla alkışları topluyor. Siyah-beyazlı takımla sezonun ilk bölümünde fazla forma şansı bulamayan Medel, daha sonra ortaya koyduğu istek ile formayı kaptı ve bir daha bırakmadı. Yıldız oyuncu, stoper, ön libero ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor. Medel, savaşçı oyunu ile taraftarların da sevgilisi haline büründü.

Medel varsa Beşiktaş rahat!

Gary Medel, bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 17 maçta görev alırken, bu maçların 12 tanesinde 90 dakika sahada kaldı. Şilili yıldız oyuncu Süper Lig'de son 10 maçta 90 dakika sahada kalarak, takımın vazgeçilmezi olduğunu gösterdi. Beşiktaş, Medel'in oynadığı 17 karşılaşmada maç başına 2.06 puan ortalaması yakalarken, Medel'in oynamadığı mücadelelerde bu ortalama düştü. Kara Kartal, Medel'in forma şansı bulamadığı 8 karşılaşmada, 1.7 puan ortalaması yakalayabildi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :