Anderlecht - Bayern München maçı hangi kanalda?

Anderlecht - Bayern München maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht, evinde Bayern München'ı ağırlayacak. Maçı canlı izlemek mümkün!

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih ile Anderlecht, Avrupa kupalarında 11 kez karşı karşıya gelirken; Alman ekibinin altı, Belçika temsilcisinin ise üç galibiyet bulunuyor. Anderlecht, Alman temsilcileriyle Avrupa kupalarında oynadığı son 18 maçta da kalesinde gol gördü ve sadece üç galibiyet alabildi. Bayern, Belçika takımlarıyla oynadığı son dokuz karşılaşmanın sadece birini kaybetti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaramayan tek takım olan Anderlecht, kalesinde 15 gol gördü. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak. Mücadeleyi ülkemizde yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı. 

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Türkiye'de UEFA Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayın hakları Tivibu'nun elinde. Tivibu'da sadece abonelikle izlenebilen Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Ancak bunların bu akşamki yayın akışlarında Anderlecht - Bayern München maçı yayını bulunmuyor.

Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları izleyebilirsiniz. 

Etiketler :