Anderlecht Mitrovic'ten vazgeçmiyor!

Anderlecht Mitrovic'ten vazgeçmiyor!

Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht, Beşiktaş'ın yeni stoperi Matej Mitrovic'ten vazgeçmiyor. Belçika basını, Anderlecht'in 23 yaşındaki oyuncuyu kiralayacabileceğini iddia etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın bir süre önce 4.2 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Matej Mitrovic, Belçika basınının gündeminden düşmüyor.

Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu dönemde Anderlecht'in Hırvat oyuncu için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığını haberleştiren Belçika basını, şimdi de Hırvat oyuncunun kiralanabileceğini iddia etti.

Walfoot internet sitesi, Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ü kattığını ve bu nedenle Mitrovic'i kiralayabileceğine yönelik Türk basınında çıkan haberleri kaynak gösterdi.

Hırvat oyuncunun kiralanacağına yönelik iddiaların ardından Anderlecht'in harekete geçeceğininin vurgulandığı haberde, Belçika ekibinin stoper problemini Mitrovic ile çözmek istediği anlatıldı.

Beşiktaş ise Mitrovic'i kiralamayı düşünmüyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde Mitrovic'in kiralanacağına yönelik haberleri internet sitesinde yalanlamıştı.

Hırvat oyuncu, pazartesi günü Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile oynadığı maçın kadrosunda kendisine yer bulmuştu. (NTV Spor)