Anderson Talisca, Bursaspor maçında oynayacak mı?

Anderson Talisca, Bursaspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında galibiyet gollerini atan Anderson Talisca geçirdiği sakatlıkla korkuturken yıldız oyuncunun son durumu belli oldu

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yenerken goller Anderson Talisca'dan gelmişti. Siyah-Beyazlı takımda Anderson Talisca'nın geçirdiği sakatlık ise endişe yarattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında taç çizgisine yakın noktada sert bir müdahale ile karşı karşıya kalan Anderson Talisca bir süre kendini denemiş ancak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.

Fanatik'in haberine göre, Şenol Güneş'in de riske etmemek için hemen kenara aldığı Brezilyalı yıldızın kontrolleri dün yapılırken, önemli bir soruna rastlanmaması yüzleri güldürdü. Kupada dinlendirilecek olan Talisca, çok kritik Bursa deplasmanında ise kesin sahada olacak.

Öte yandan Anderson Talisca Kasımpaşa maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Sistem ve pozisyon gereği iki maçtır golleri ben atıyorum. Ama başkası da atabilirdi. Kesinlikle takım işi. Sonuçta top bana gelene kadar herkesin golde katkısı oluyor. En önemli olan ise kazanmak" diye konuştu.