Anderson Talisca için flaş iddia! Benfica, Roma ile anlaştı...

Anderson Talisca için flaş iddia! Benfica, Roma ile anlaştı...

Beşiktaşlı Anderson Talisca, Roma'ya mı transfer oldu? İddialara göre Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, İtalya'nın Roma takımı ile anlaşma sağladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş taraftarlarını Anderson Talisca transferinde üzecek gelişme. Siyah beyazlı yönetimin 2 sezondur kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu ve bonservisini almak istediği Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın son dakika İtalya'nın Roma takımı ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın uzun süredir bonservis problemini çözmek için yoğun çaba sarfettiği Anderson Talisca için flaş iddia. Bonservisi Portekiz'in Benfica takımında bulunan Anderson Talisca'nın İtalya'nın Roma takımının yolunu tutacağı iddia edildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Başarılı oyuncu için kulübünün şimdiden İtalya Serie A ekibi Roma'yla el sıkıştığı öğrenildi. 1 Haziran'a kadar yıldız ismin sözleşmesinde yer alan 21 milyon Euro'luk opsiyonu kullanıp oyuncunun tapusunu alma hakkını elinde bulunduran Kara Kartal'ın, eğer bu bedeli ödeyemezse Talisca'nın Roma'nın yolunu tutacağı kaydedildi.

Etiketler :