Anderson Talisca için kulübünden resmi açıklama!

Anderson Talisca için kulübünden resmi açıklama!

Beşiktaş, Al-Nassr'daki geleceği belirsizliğini koruyan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için nabız yoklarken Al-Nassr cephesinden flaş transfer açıklaması yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Anderson Talisca'nın Al-Nassr'da problem yaşaması ve geleceğinin belirsizliğini koruması Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Ocak transfer döneminde iki ezeli rakibin Talisca için nabız yoklayacağı iddia edilirken Al-Nassr kulübünden Anderson Talisca'nın Türkiye'ye transferi için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ'TA YILDIZI PARLADI

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Beşiktaş forması giyen ve 1 şampiyonluk yaşayan Anderson Talisca, Siyah Beyazlıların Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olmuştu.

ÇİN MACERASI

Beşiktaş'tan ayrılarak Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou'ya transfer olan Anderson Talisca, Çin'de 2018-2021 yıllarında 65 maça çıktı ve 39 gol atarken 8 asist yaptı.

AL-NASSR'A İMZA ATTI

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olan Anderson Talisca 12 maçta 6 gol atarken 3 asist yaptı ve takımının en önemli silahlarından biri haline geldi. Fakat Talisca'nın Al-Nassr'da mutsuz olduğu ve yaşanan mali kriz sebebiyle takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti.

BEŞİKTAŞ İDDİALARI SONRASI RESMİ AÇIKLAMA

Arap basınında yer alan haberlerde Anderson Talisca için Beşiktaş'ın pusuda olduğu ve Brezilyalı yıldızın kararına göre girişimlere başlayabilecekleri aktarılmıştı. Al-Nassr'dan Talisca'nın Türkiye'ye transferi için resmi açıklama geldi.

'HABERLER ASILSIZ'

Al-Nassr kulübü yetkilisinin Erem News adlı siteye yaptığı açıklamada Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılma gibi bir niyetinin olmadığı ve çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

'TÜRKİYE'YE TRANSFERİ SÖZ KONUSU DEĞİL'

Erem News adlı internet sitesine konuşan fakat ismini vermeyen kulüp yetkilisi "Türkiye'de çıkan haberler tamamiyle asılsız. Bilindiği üzere Türkiye'de bu tarz transfer haberleri oldukça abartılır. Talisca'nın Türkiye'ye transferi söz konusu değil" sözlerini kullandı.

AL-NASSR'DA YILLIK 8 MİLYON EURO KAZANIYOR

Haberin detayında Anderson Talisca'nın Al-Nassr kulübünden yılda 8 milyon Euro net kazancının olduğu ifade edilirken bu paranın Türk takımları tarafından karşılanamayacak boyutta olduğu belirtildi.

TRANSFER HABERLERİ SONRASINDA YALANLAMA

Erem News adlı sitenin özel haberinde Al-Nassr kulübüne yakın kaynakların transfer haberlerinin hemen ardından Talisca için yalanlama yapmak istedikleri ifade edildi.

JORGE NİCOLA: BREZİLYA'YA DÖNECEK

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola, birkaç gün önce yaptığı açıklamalarda Talisca'nın Al-Nassr kulübünde mutsuz olduğunu ve ülkesi Brezilya'ya dönüş hazırlığı içinde olduğunu iddia etmişti. Al-Nassr kulübü yetkilileri bu haberi de yalanladı.

'TÜRKİYE'DE EN FAZLA 3 MİLYON EURO KAZANABİLİR'

Transfermarkt verilerine göre Anderson Talisca'nın piyasa değeri 10 milyon Euro... Al-Nassr kulübünden yıllık 8 milyon Euro kazanan Talisca'nın Türkiye'ye olası transferi sonrasında en fazla 3 milyon Euro kazanabileceği iddia edildi. Talisca'nın Al-Nassr kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Skorer)