Anderson Talisca'ya 30 milyon euro

Anderson Talisca'ya 30 milyon euro

Beşiktaş'ta sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı merak konusu olan Anderson Talisca'ya 30 milyon euroluk transfer teklifi...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı merak konusu olan Anderson Talisca'ya Çin Ligi ekiplerinden Changchun Yatai bonservisini elinde bulunduran Portekiz ekibi Benfica'ya 30 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, bu transferin Beşiktaş yönüne de değinen Portekiz basını, siyah-beyazlıların satıştan en az 6 milyon euro istediğini ve bu rakamı almadan Talisca'nın gitmesine izin vermeyeceğini de bildiriyor.

BEŞİKTAŞ'A EKSTRA PAY 

Beşiktaş transfer komitesi ise Anderson Talisca'yı bırakmayı düşünmüyor. Ancak belli bir rakamdan sonra Benfica'nın satış hakkı olduğu için olası transferde pazarlık masasına oturarak hem iki yıl için ödediği 5 milyon Euro'yu geri alma hem de ekstra pay alma şeklinde söz hakkı bulunuyor.
 
Anderson Talisca'nın Beşiktaş golleri!

2 sezon önce Benfica takımından kiralık olarak kadroya katılan Anderson Talisca, Beşiktaş forması altında göstermiş olduğu performans nedeni ile siyah beyazlı taraftarların sevgilisi konumuna geldi. Talisca bu süreçte Beşiktaş forması ile çıktığı 58 karşılaşmada 26 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Etiketler :