Andrea Pirlo'dan çarpıcı açıklamalar

Andrea Pirlo'dan çarpıcı açıklamalar

Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a Türkiye günlerine dair bir röportaj verdi. Röportajın yanında, La Gazetta'dan Pirlo için flaş bir Beşiktaş iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar....

Ajans Beşiktaş - Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a Türkiye günlerine dair bir röportaj verdi. Röportajın yanında, La Gazetta'dan Pirlo için flaş bir Beşiktaş iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar....

"TAKIMDAN ÇOK MEMNUNUM"

"Karagümrük ile ligde 9. sıradayız ve bir maçımız eksik. Aynı zamanda ligin en golcü 3. takımıyız, Fabio Borini 15 gol attı. Takımımdan oldukça memnunum. Burada gelişim gösteren bir çok genç oyuncu var ve oyuncularımız oyundan keyif alıyor."

"TÜRKİYE LİGİ KALİTELİ"

"Takımımda yer alan Rayyan Baniya'yı birçok kulüp takip ediyor. Aynı şekilde Levent Mercan'ı da. Levent aslında ofansif orta saha olarak görev alıyordu ancak ben onu sol beke çevirdim ve bu pozisyonda harika iş çıkarıyor. Genel olarak Türkiye Ligi oldukça kaliteli ve zorlu bir lig. Burada, üst seviye futbol oynayan çok fazla takım var."

İSTANBUL'DA YAŞAM

"İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Nişantaşı'nda yaşıyorum. Beşiktaş'ın biraz üzerinde. Her gün evimin salonundan Boğaz manzarasını görebiliyorum ve bu gerçekten eşsiz bir görüntü. Tabii trafik biraz zorluk yaratıyor ancak burası 20 milyonluk bir metropol ve buradaki insanlar futbola büyük bir tutku duyuyor."

DEPREM

"Maalesef Türkiye'de çok büyük bir deprem yaşandı ve çok fazla insan öldü. Çok fazla aile acı çekti. Çok üzücü ayları geride bıraktılar ama yeniden ayağa kalkacaklar."

"KARAGÜMRÜK SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR"

"Fatih Karagümrük yöneticileri bana şimdiden gelecek sezon için sözleşme uzatma teklifinde bulundu ancak bence bunu sezon sonunda konuşmak daha doğru olacaktır. Kariyerimin gelişimi açısından doğru yerde olmaya dikkat ediyorum."

"JUVENTUS'A GERİ DÖNMEK İSTERİM"

"Juventus ile oldukça iyi ilişkilerim var. Oradaki eski çalışanlarla halen haberleşiyoruz. Hatta geçenlerde Andrea Agnelli ile görüştük. Juventus gibi üst düzey bir kulübe dönmeyi tabii ki isterim."

FLAŞ BEŞİKTAŞ İDDİASI

Öte yandan La Gazzetta dello Sport, Andrea Pirlo için Beşiktaş iddiasını gündeme getirdi. Beşiktaş'ın yakında zamanda seçime gidebileceği iddia edilirken; siyah-beyazlı camianın bir başkan adayının, Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek istediği vurgulandı. Öte yandan Club Brugge ve İspanyol ekibi Girona'nın da Pirlo ile ilgilendiği öne sürüldü. Bologna ve Fiorentina için de Pirlo'nun muhtemel adaylardan biri olabileceği duyuruldu. (Sporx)