Andreas Beck'ten Eto'o açıklaması

Andreas Beck'ten Eto'o açıklaması

Futbolcumuz Andreas Beck, Beşiktaş'ın Antalya Kampı'nda basın mensuplarının önüne çıktı.

Beck sorulara şu yanıtları verdi:

Kampta koşullar çok iyi. Hava sık sık değişyor maa saha çok iyi. Otel de çok iyi. Son maçımızı Boluspor'a karşı yaptık. Fiziksel ve zihinsel olarak dinlendik. Ligde tekrar şampiyon olmak ve Türkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz.

TÜRKÇE ÖĞRENDİ Mİ?

Söylediklerinizin çoğunu anlıyorum ama konuşma ile ilgili biraz daha tekrar yapmam lazım. Takım içinde de İngilizce konuşuyoruz.

GÖKHAN GÖNÜL HAKKINDA

Burası büyük bir takım. Burada Türkiye'nin en iyi futbolcuları oynuyor. Hocamız bu sezon boyunca daha fazla roraston yapacağını söyledi. Aramızda sürekli bir rekabet var. Bu da bizim için en iyi şey.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Bu sezon yarışın içinde olacak takımlar oalcak. Küçük maçlar bence çok önemli. Kazanma şansının %50-50 olduğu maçlardır. Geçen sene bunu kazanmıştık. Derbileri de kaybetmemek lazım. Bu uzun bir yarış. Belki sezon sonuna kadar devam edebilir.

Yüksek kalitelerle oynamak çok iyi bir durum. Benim görevim işin savunma tarafında güvenliği sağlayıp takıma katkıyı yapabilmek. Savunma-hücüm dengesi çok önemli.

MİTROVİÇ TRANSFERİ HAKKINDA

Mitroviç gayet iyi bir durumda. Türkiye ile Hırvat ligi arasında farklar var. Ama ben inanıyorum ki, bize katkı yapabilecek bir oyuncu.

ETO'O KONUSU

Samuel Eto'o Türkiye ligindeki en büyük isimlerden biri. Biz tabiki mutlu oluruz. Ben karar mercii değiliz. Fark yaratacak her oyuncu bizi mutlu eder.

TERÖR OLAYLARI HAKKINDA

Bu hepimiz için üzücü. Burası çok güzel bir ülke. Buradaki insanları terör rahatsız ediyor. Ben röportajımda söylemiştim, buradaki atmasfer çok iyi. Bu iradeyi bu kararlılığı görebiliyorum. Umarım bunlar atlatılır. Burası güzel bir ülke ve bu tür olayları hak etmiyor.