Anlaştı, anlaşıyor, anlaşacak derken... Negredo'da son durum ne? Tüm yeni bilgiler tek haberde

Anlaştı, anlaşıyor, anlaşacak derken... Negredo'da son durum ne? Tüm yeni bilgiler tek haberde

Beşiktaş, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr ve Alvaro Negredo arasındaki görüşmelerde son durum ne?

Ajans Beşiktaş | Derleme - Süper Lig'de transfer dönemi bitti ancak Beşiktaş'ın işi bitmedi. Alvaro Negredo'ya Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'dan gelen teklif halen masada. Yönetim, İspanyol futbolcunun 4.3 milyon Euro'luk maliyetinden kurtulmak için bu satışa sıcak bakıyor. Sözcü gazetesinden Ali Aydın'ın bugünkü haberine göre pazarlıklar devam ediyor. Ancak anlaşılan pazarlıklar iki kulüp arasında sürmüyor. Negredo'nun da kararı bu transferde belirleyici olacak.

Öyle ki spor basını her gün yeni bir iddiayı konuşuyor. Negredo istiyor, Negredo istemiyor, Negredo ailesini ikna etti vb başlıkları geçtiğimiz günlerde sıkça rastladık.

Bugün Fanatik'teki Negredo haberinde futbolcunun teklifi reddetiği yazıldı: "Kendisi gibi ailesinin de İstanbul’da çok mutlu olduğunu göz önünde bulunduran İspanyol yıldız, Araplar’ın yıllık 7 milyon Euro’luk teklifini elinin tersiyle itti." 

Gazete haberi "Alvaro Negredo servet tepti" başlığı ile verirken benzer bir haber de Sabah gazetesinde yayınlandı.

Habere göre Negredo Al Nasr'ın önerisini, "İstanbul'da yaşamaktan dolayı mutluyum. Kariyerimi Beşiktaş'ta sürdürmek istiyorum" sözleriyle geri çevirdi.

Beşiktaş, Alvaro Negredo için Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr ile 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varmış, yıllık 7 milyon Euro teklife rağmen kararsızlık yaşayan Negredo, düşünmek için süre istemişti.

Öte yandan Takvim gazetesi ise tüm taraftar anlaşmaya hazır gibi bir haber yayınlandı: 

"Negredo'nun gidişi sonrasında forvette yaşanılacak sıkıntı da düşündürüyor. Beşiktaş Yönetimi'nin Alvaro Negredo transferiyle ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktığı öğrenildi. Tecrübeli hoca, transfere onay verdiği takdirde Siyah-Beyazlılar, Negredo'nun BAE takımına gitmesine izin verecek."
 

Etiketler :