Antalyaspor:4 - Beşiktaş:2 | İşte maçta yaşananlar

Antalyaspor:4 - Beşiktaş:2 | İşte maçta yaşananlar

Beşiktaş ile Antalyaspor, Antalya'da hazırlık maçı için karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Antalya'da kamp yapan Beşiktaş, kampın son günü Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel’de oynanan maça takımımız; Fabricio Ramirez, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Adriano Correia, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Olcay Şahan, Kerim Frei ve Ryan Babel on biriyle başladı.

Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Sedat Şahintürk, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Cenk Tosun ve Muhammed E. Durmuş maça yedek başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maçın ikinci yarısını 2-0'lık skorla Antalyaspor önde bitirdi. İlk yarıda Antalya'nın gollerini 40. dakikada Zeki ile 45. dakikada Mbilla kaydetti.

İkinci yarı Antalyaspor farkı 3'e çıkardı. Antalya'nın 3 golünden sonra Olcay ile Marcelo tartıştı. Olcay, takım arkadaşına "niye boş bırakıyorsun" diye çıkıştı.

2. yarıda Talisca şov başladı. Futbolcumuz ikinci devrede Babel'in yerine forvet oynadı. (Babel bu maç ile birlikte ilk kez Beşiktaş forması ile bir maça çıkmış oldu) Futboluyla göz dolduran Talisca, 73. dakikada ve 77. dakikada peşpeşe 2 gol attı.

Skorun 3-2 olmasının ardından bu kez Antalya ekibinden Motta, golüyle skoru 4-2'ye getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Hazırlık maçının ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan ekibimizde ikinci yarının başında; Adriano Correia-Aras Özbiliz, Gökhan İnler-Veli Kavlak, Kerim Frei-Cenk Tosun ve Tolgay Arslan-Oğuzhan Özyakup değişiklikleri oldu.

İkinci yarının 72. dakikasında Marcelo Guedes ve Andreas Beck, yerlerini Luiz Rhodolfo ve Fatih Aksoy’a, 80. dakikada Olcay Şahan ve Fabricio Ramirez yerlerini Sedat Şahintürk ile Utku Yuvakuran’a bıraktı. 84. dakikada Anderson Talisca-Muhammed E. Durmuş değişikliği oldu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MAÇA GİTMEDİ

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında dün başlayan gerginlik, bugün Başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalarla sıcaklığını korudu. Bu açıklamanın ardından az önce başlayan Beşiktaş - Antalyaspor maçına ise Orman ve siyah-beyazlı yöneticiler katılmadı. Antalyaspor Başkanı Ali Öztürk ise karşılaşmayı izledi.