Antonio Conte’den Vidal açıklaması: “Onun için savaşacağım!”

Antonio Conte’den Vidal açıklaması: “Onun için savaşacağım!”

Chelsea'nin Brighton'la oynadığı karşılaşma sonrası basın munsaplarının sorularını yantılayan Conte, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'rin yıldız oyuncularından Vidal hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Chelsea’nin Brighton’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası konuşan İngiliz ekibinin teknik direktörü Antonio Conte, Bayern Münih’in yıldızı Arturo Vidal için savaşacağını söyledi. 

Chelsea teknik direktörü Conte, Bayern Münihli yıldız için yeni bir hamle ile bağlantı kurduktan sonra Arturo Vidal için "savaşa" gideceğini itiraf etti. Conte, Şili'deki iddialara göre orta saha oyuncusu Vidal ile temasta. 

Conte, "Diğer takımların oyuncuları hakkında konuşmak doğru değil. Transfer için konuşmak erken fakat aynı zamanda Arturo Vidal harika bir oyuncu." dedi. Conte, Juventus'ta yıllarca birlikte çalıştığına vurgu yaparak "Savaşmaya mecbursam onun için savaşacağım" dedi.

Arturo Vidal kimdir?

Arturo Vidal Şilili millî futbolcudur. Bundesliga ekiplerinden olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih'te forma giymektedir. Altyapısında yetiştiği Colo Colo'da 2005 yılında profesyonel oldu. 2 sezon boyunca formasını giydiği takımda 56 maça çıktı ve bu maçlarda 5 gol kaydetti. 2007 yılında 5.2 milyon euro karşılığında Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'e transfer oldu ardından 12 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu değerini 3'e katlayarak Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'e transfer oldu.

Antonio Conte kimdir?

Antonio Conte, Premier League ekiplerinden olan Chelsea takımının teknik direktörü olarak görev yapmakta. Conte, Arezzo, FC Bari, Atalanta, Robur Siena, Juventus gibi takımların teknik direktörlüğünü yapmış eski İtalyan millî futbolcudur.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

Etiketler :