Ara transfer dönemi sona erdi! Beşiktaş transfer dönemini nasıl geçirdi?

Ara transfer dönemi sona erdi! Beşiktaş transfer dönemini nasıl geçirdi?

Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi bugün günü sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Ocak ayının başında başlayan ara transfer döneminin sonuna gelindi. Transfer dönemi, bugün resmen sona erdi. Sezonun birinci transfer dönemi 17 Haziran 2017'de başlamış, 8 Eylül 2017'de sona ermişti.

Beşiktaş, ara transfer dönemini verimli geçirdi. Siyah-beyazlılar ilk olarak Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida'yı kadrosuna kattı. Ardından Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, bu transferden bonuslarla birlikte 28 milyon euroluk gelir elde etti.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dışında takımdan ayrılan isimler de oldu. Orkan Çınar'ı Konyaspor'a kiralayan siyah-beyazlılar, Matej Mitrovic'i de Club Brugge'a kiralık olarak gönderdi. Siyah-beyazlı takım MLS ekiplerinden Orlando City'de forma giyen Kanadalı golcü Clye Larin'i de transfer etti. Larin'i geçtiğimiz sezondan beri isteyen Beşiktaş, oyuncunun transferini tamamladı.

Beşiktaş son olarak Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love'ı kadrosuna kattı. Alanyaspor ile geçtiğimiz sezon gol krallığı yaşayan Love, Beşiktaş'a 2.5 yıllığına imza attı. Sambacı, siyah-beyazlılarda 30 numaralı formayı giyecek.

Boyko anlaşamadı, Pektemek gitmek istemedi!

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan kaleci Denys Boyko ve forvet Mustafa Pektemek takımda kaldılar. Denys Boyko, Mitrovic'in kiralık olarak gittiği Brugge ile masaya oturdu ancak maaş konusunda anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş'ın forveti Mustafa Pektemek ise birçok Süper Lig takımı tarafından istendi. Ancak bu transferde de Mustafa'nın Beşiktaş'tan kazandığı yıllık maaş sorun oldu ve Pektemek maaşı karşılanamayacağı için ayrılmak istemedi.

Tosic'e teklif yağdı!

Beşiktaş'ın Sırp stoperi Dusko Tosic'e de teklifler geldi. Başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Trabzonspor'un da istediği Tosic, Şenol Güneş'in veto etmesiyle birlikte takımda kaldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :