Aradığını buldu!

Aradığını buldu!

Kartal, Denizli’de Atiba ile perdeyi açıp Aboubakar ve Larin ile farkı artırdı. Ancak 67’de Josef’in atılması planları bozdu. Mesanovic ve Sacko’nun golleri ev sahibini oyunda tutarken, son anlarda korkulu rüya gören siyah-beyazlılar, 3 puanı aldı.

Ajans Beşiktaş - Tam 43 gün sonra galip gelen Beşiktaş, yarışa yeniden başladı Sezona sıkıntılı başlayan Beşiktaş, milli ara ve bay geçen haftayla 3 haftalık arada kendini hem mental hem de oyun anlamında yenilemiş göründü. Maça iyi başlayan siyah-beyazlılar Atiba, Larin ve Aboubakar ile etkili oyunlar ortaya koydu. Beşiktaş kariyerine asistle başlayan Rosier ve hücumda takımın oyununa şekil veren Ghezzal iyi izlenimler bıraktı. 37 yaşına gelmesine rağmen enerjisinden ve gücünden hiçbir şey kaybetmeyen Atiba klasına yakışır bir golle gecenin en etkili ismiydi. Josef'in 67'de atılması sonrası Beşiktaş'ın motivasyonu ve oyunu çok ciddi geriledi. Denizlispor bu dakikadan sonra attığı iki golle geri dönüş yapmaya yaklaşmıştı. Adeta masal gibi giden gece Beşiktaş'a hüsran olacaktı ancak bitiş düdüğü ile birlikte 3 puanın mutluluğu yaşandı.

TECRÜBE KONUŞTU

Beşiktaş kadrosunun 37 yaşındaki vazgeçilmezi Atiba Hutchinson, Denizli'de yine klasını konuşturdu. 13. dakikada Aboubakar'ın pasını şık bir vuruşla ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren Kanadalı yıldız, bu sezon Süper Lig'de gol atan en yaşlı oyuncu oldu (37 yaş 261 gün). 2013'ten bu yana taşıdığı siyah-beyazlı formayla her dönem tecrübesini konuşturan Atiba, bu sezon da ilk golünü atarak siftah yaptı.

'TAMAMEN KAZAYDI'

Maçın 67. dakikasında kırmızı kart gören Josef de Souza, karşılaşma sonrası özür diledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 31 yaşındaki futbolcu, "Gördüğüm kırmızı kart için çok özür dilerim, niyetim bu değildi. Kariyerim bu konuda son derece temiz. Tamamen bir kazaydı" ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR ÇOK ÖZLEMİŞ!

ATIBA'YA asist yapan Aboubakar, kazanılan penaltıda topun başına geçerek ağları da havalandırdı ve siyah-beyazlı formayla gol özlemini bitirdi. Beşiktaş'ta en son Süper Lig'de 3 Haziran 2017'deki Ankaraspor karşılaşmasında ağları havalandıran Kamerunlu santrfor, tam 1241 gün sonra takımıyla gol sevinci yaşamış oldu. (Sanah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :