Aras Bulut İynemli: "Maçlarda yanlış kararlar verilince..."

Aras Bulut İynemli: "Maçlarda yanlış kararlar verilince..."

Aras Bulut İynemli, Topuk Pası programının konuğu oldu.

Ajans Beşiktaş - Çukur dizisininin Yamaç karakteri, yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli BJK TV'de yayınlanan sunuculuğunu Hazal Kalkavan, Melike Saied ve Sevde Kobak'ın yaptığı Topuk Pası programının konuğu oldu. İşte programdan çok özel açıklamalar...

 "Müze çok güzel olmuş. Birkaç yerde gözüm doldu gerçekten. Ben aslında eskiden daha uçtaydım. Şu an daha sakinim ama yanlış karar veriliyor dayanamıyorum maçlarda."

"Çukur çok değerli bir proje. Mahalleyi anlatıyor. Arkamızda o kadar büyük bir ekip çalışıyor ki... Ben şeyi çok duydum: "Biraz daha meşale görelim ya!" diyen ya da mahallenin arka tarflarını görelim diyen. Yamaç biraz daha düşünen, plan yapan bir adam şu ana kadar ben hep patalayan karakterlerde oynadım. Aslında çok babasına benzeyen bir adam."

La Casa de Papel'i izlediğini söyleyen İynemli, Çukur'dan önce rol aldığı; Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral ve İçerde projeleri hakkında konuştu. Başarılı oyuncu bütün projelerin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

"Bir rolü seçerken beni heyecanlandırmasına ve beni keyiflendirebilir mi diye bakıyorum. Çok büyük bir ekip işi bu. Ama daha spesifik olarak hikayeye bakıyorum."

"Rol icabı başka takım forması giymem gerekse giyerim. Ben oyuncuyum. Ama sorgularım, sebebi ne diye neden başka takım forması diye... Ben, 3-2-1 kayda girdiğimde o karakter oluyorum. Ben Yamaç değilim sonuçta ama oraya çıkınca Yamaç oluyorum. Görüştüğüm bir kaç proje var ama kesin bir durum yok." dedi.

"Mesela Chelsea maçı benim için bambaşkadır. Sergenin 2 gol attığı maç... Ağlamıştım o maçta. Talisca başka bir adam doğal yetenek. Quaresma başka, Medel çok acayip. Atiba bel kemiği ya, takımın bel kemiği resmen."

"Şenol Hoca'nın futbol bilgisine çok güveniyorum. Bunu söylemek benim haddime değil ben sadece seyirciyim. Kendini dünyaca duyurmuş antrenör. Bambaşka biri benim için" dedi.

Etiketler :