Aras Özbiliz: "Buraya geldiysem, bunu zaten ben kendim istedim"

Aras Özbiliz: "Buraya geldiysem, bunu zaten ben kendim istedim"

Beşiktaş'ın lisans çıkarmadığı Aras Özbiliz, sürpriz bir şekilde Moldova Ligi ekibi Sheriff'e transfer olurken, konu hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın lisans çıkarmadığı Aras Özbiliz, sürpriz bir şekilde Moldova Ligi ekibi Sheriff'e transfer olurken, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER BURADA VAR

Takım hakkında bildiklerini paylaşan ve Beşiktaş günlerine değinen Aras," Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Antrenörler, herkes çok iyi. Kendimi evimde gibi hissediyorum, takım için her şeyimi vermye hazırım. Sheriff'in Moldova'nın en büyüğü olduğunu biliyordum. Her yıl Avrupa'ya katılıyor, bu benim için önemli bir kriter. Büyük bir geçmişi olan harika bir takım" dedi.

GERİYE DEĞİL İLERİYE ADIM ATTIM

Buraya gelmesinin kariyerinde bir geri adım olarak nitelendirilmemesi gerektiğinin altını çizen Ermeni oyuncu, "Ben daha gençken birçok ünlü takımda oynadım. Bir geri adım attığımı düşünmüyorum. Buraya geldiysem, bunu zaten ben kendim istedim. Bu nedenle bence transferim ileriye doğru bir adım. Oynayamama durumum vardı. Beşiktaş'ta kalsam oynayamayacaktım. Oynamak için de buraya geldim" sözlerini kullandı

GOL SAYISI VEREMEM

Takımın atak futbolu oynamasından memnuniyet duyduüunu kaydeden Aras, "Antrenörlerin çalışma tarzını çok beğendim, onlarla konuştum. Roberto Bordin kontrollü olarak atak oynatıyor, iyi bir felsefesi var. Burada olmak çok güzel. Gol sayısı vermek istemiyorum, takıma yardımcı olmaya geldim" sözleriyle açıklamasını tamamladı. (Sporx)

Etiketler :