Arda Kardeşler'in karnesi - Arda Kardeşler'in yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Arda Kardeşler'in karnesi - Arda Kardeşler'in yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Arda Kardeşler haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Arda Kardeşler ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Arda Kardeşler'in Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Arda Kardeşler'in Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 2 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Arda Kardeşler istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 2 galibiyet elde ederken, hiç mağlubiyet ve beraberlik yaşamadı.

Arda Kardeşler Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Kardeşler, 2 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 3 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında hiç kez kırmızı kartına başvurmayan Arda Kardeşler, rakip takımlara karşı da hiç kırmızı kart kullanmamıştır.

Arda Kardeşler istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Arda Kardeşler'in yönettiği 120'den fazla maçın yüzde 48'ini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 28'ini deplasman takımları kazanmıştır. Arda Kardeşler maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 25 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Arda Kardeşler'in sarı kart gösterme oranı maç başına 4,34 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,27 olduğunu gösteriyor.

Arda Kardeşler yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Kardeşler, kariyeri boyunca 120'den fazla maç yönetmiştir. 2012 yılından beri hakemlik yapan Arda Kardeşler, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler nereli? Kaç yaşında? Arda Kardeşler'in asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Arda Kardeşler TFF resmi sitesine göre 25938 lisans numaralı Bursa bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mühendistir. Arda Kardeşler Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2012 yılında amatör lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. 

Süper Lig'deki ilk maçına 23 Nisan 2016 tarihinde oynan Osmalıspor - Antalyaspor maçında çıkmıştır. 

Arda Kardeşler Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Arda Kardeşler Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Arda Kardeşler'in detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Arda Kardeşler'in Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.