Arda Turan: "Sadece Beşiktaş..."

Arda Turan: "Sadece Beşiktaş..."

Adı Beşiktaş'la transfer dedikodularına karışan Arda Turan'dan gündem yaratacak bir açıklama geldi. İşte o sözler...

Ajans Beşiktaş - Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da önemli başarılar elde etmeyi planlayan siyah beyazlılar, bu doğrultuda takımı ara transfer döneminde güçlendirmek için harekete geçmişti. Katalan devi Barcelona'yla yol ayrımında bulunan Arda Turan'ı ilk hedef olarak belirleyen Beşiktaş'a yıldız isimden bir müjde daha geldi.

KARARINI AÇIKLADI

İstanbul'da bir balıkçıda yaptığı açıklamalarda siyah beyazlılara olumlu mesajlar gönderen 30 yaşındaki futbolcu, geleceğiyle ilgili olarak net kararını belirledi. Fanatik'in haberine göre başarılı oyuncunun, geçtiğimiz günlerde kararını yakın bir futbolcu dostuyla paylaştı.

SADECE BEŞİKTAŞ

Tecrübeli kanat oyuncusu, "Barcelona'da zor bir dönem geçirdim. Kariyerime başka bir takımda devam etmeyi planlıyorum. Türkiye'den bir kulübe transfer olursam şu anda bu takım sadece Beşiktaş olur" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA FATİH TERİM ENGELİ

Arda Turan ve Fatih Terim'in uzun yıllardır süregelen dostluğu, A Milli Takım'daki prim kriziyle sona ermişti. Euro 2016 sonrasında milli formayı unutan tecrübeli isim, sonrasında kadroya dahil edilse bile o dönem Terim'le yaşadığı gerginlik devam etmişti. Galatasaray altyapısında yetişmesine rağmen Arda'ya, sarı kırmızılıların başına Terim'in gelmesi sonrasında yuvaya dönüş yolu kapanmıştı. (Sabah)

Etiketler :