"Arkana almışsın Belediye'yi..."

"Arkana almışsın Belediye'yi..."

Fanatik Gazetesi Yazarı Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş-Medipol Başakşehir mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Ne kadar etik bilmiyorum. UEFA’da ülke puanına ihtiyacımız var. Beşiktaş maçını düşünerek Başakşehir, Avrupa arenasına 7 eksikle gidiyor. Hepsi sahada, o halde neden ligdesin! Yerin burası değil. Arkana almışsın Belediye’yi, Beşiktaş maçına gelen 40 bin kişinin vergisiyle bu takımın neyine para harcıyorsun? Soruyorum, ne işin var o zaman ligde? Seyircin de yok. Her şey para değil. Göksel Gümüşdağ yarın, bugün bıraktığında Başakşehir takımı bitecek.

Kilit açılmadı

Tesisler, para, her şey emrinizde. Beşiktaş altyapıları saha ararken, İstanbul’da birçok saha emrinde duruyor. Belediye’nin imkanları ise Başakşehir’de. Yol, su, elektrik paraları... Biz kerizmiyiz? Nereye gidiyor bu paralar? Maça dönecek olursak, Volkan Babacan’ın önüne defansını dizmiş. Emre’nin komutasında orta saha oyuncularını kapatan Abdullah Avcı, uzun toplarla Adebayor’la medet umdu. Beşiktaş maalesef kapalı defansı açamadı. Bilhassa ilk yarı Quaresma ve Lens ne kadar top yapsa da kapalı defansa takıldı.

Bol bol sermaye verdi

Cenk sıkışıp kaldı. Kilidi açacak bir anahtar oyuncusu var; Oğuzhan. Ama olmadı. Sakatsa, kulübede ne işi var; iyiyse sahada olmalıydı Gökhan Gönül. Başı sıkışınca Şenol hoca sahaya sürdü. Ancak iş işten geçti. Başakşehir’in golü Beşiktaş’ın kendi evladı Kerim Frei’dan geldi. Merak ediyorum, Kerim’deki hırs Beşiktaş’tayken neden yoktu? Orta saha ve forvet oyuncuları sahadayken yine gol Tosic’ten geldi. Ancak son 5 dakikadaki oyunu Beşiktaş oynasaydı, dışarıda 25, içeride 150 taraftarı olan bir takımın kusura bakmayın ligde işi yok. Zor bir geceydi. Hem de çok zor. Ancak adamlığına, hakemliğine güvendiğim Mete Kalkavan, maalesef son haftalardaki hakem hocalarına bol bol sermaye verdi. (Fanatik/Yemen Ekşioğlu)

Etiketler :