Arnavutluk - Türkiye maçı CANLI İZLE (22.03.2019)

Arnavutluk - Türkiye maçı CANLI İZLE (22.03.2019)

Euro 2020 elemelerinde Arnavutluk ile Türkiye karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Euro 2020 eleme maçlarında heyecanı sürüyor. Grup H'de Arnavutluk ile Türkiye karşı karşıya geliyor. 22 Mart 2019 Cuma günü oynanacak Arnavutluk - Türkiye maçının başlangıç saati TSİ 22:45 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. Arnavutluk - Türkiye maçı Loro Boriçi stadında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Tobias Stieler olarak açıklandı.

Arnavutluk Türkiye şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Arnavutluk Türkiye canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Arnavutluk son 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Türkiye takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 100 kodlu maç için Arnavutluk'a 3.20 oran verilirken, Türkiye takımına 1.90 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 2.75 olarak belirlendi.

Arnavutluk ile Türkiye arasındaki futbol karşılaşması 22 Mart 2019 tarihinde saat 22:45 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Arnavutluk ile Türkiye arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Arnavutluk - Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Arnavutluk Türkiye maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Arnavutluk Türkiye maçı izle, Arnavutluk Türkiye canlı izle, Arnavutluk Türkiye izle netspor, Arnavutluk Türkiye maçı izle justin tv, Arnavutluk Türkiye canlı yayın, Arnavutluk Türkiye canlı periscope, Arnavutluk Türkiye kaçak izle, Arnavutluk Türkiye izle canlı, Arnavutluk Türkiye maçını canlı izle, Arnavutluk Türkiye maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Karşılaşmayı TRT 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

TRT1 BISS KEY AYARLARI

1. Maç sırasında şifreleme problemiyle karşılaşan kullanıcıların TRT 1 Biss Key bilgilerini girmeleri gereecek. Biss Key girmeden önce bilinmesi gerekenlerin başında, uydu alıcısının Biss Key kırabilme özelliğine sahip olup olmadığı geliyor. Şifreyi kırabilmek için uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.

3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.

4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

TRT için; Biss ID: 0x1FFF ya da 0x1FFE (eğer 6 haneli ise Biss ID 0x001FFF ya da 0x001FFE olarak girilmelidir)
Biss TP: 11919/24444 (V) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)
Key Değeri: 10000000000000 (eğer 12 hane varsa key değeri 100000000000 olmalıdır.)
5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ 'kanal şifreli' gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.

TRT1 BISS KEY ŞİFRESİ

Biss ID: 0×1FFE (Biss ID Menüsü 6 Haneli İse 0×001FFE olarak girilmelidir.)
Biss TP: 11919 / 244444 (V) (Bazı Uydu Cihazlarında Bu Seçenek Bulunmamaktadır.)
Key Değeri: 1 00 00 00 00 00 00 (Cihazınızda Key Değeri Atayacağınız Aralıklar 12 Haneden Fazla İse Sonuna 0 "SIFIR" Koyarak Tamamlayabilirsiniz / Doldurabilirsiniz.)

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurtdışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilginin yanı sıra dünya futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.