Ateş altındaki yönetim: "Bunlar Beşiktaşlı değil"

Ateş altındaki yönetim: "Bunlar Beşiktaşlı değil"

Beşiktaş yönetimi, son maçlarda taraftarlardan yükselen tezahüratların arkasında başka bir plan olduğu kanaatinde...

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman ve ekibine göre taraftarları provoke eden bir grup olduğunu ve bu grubun yönetimi 2019 seçimleri öncesinde zor durumda bırakmak isteyen kişiler tarafından desteklendiğini düşünüyor.

Türkiye gazetesinde bugün çıkan habere göre Fikret Orman, bu kişileri ortaya çıkarmak için çalışmalara başladı.

2004'te başkanlık yapan Serdar Bilgili'nin istifa etmesine benzer bir sürecin işlemesi de yönetimi tedirgin ediyor. Dönemin başkanı Serdar Bilgili, 2003-04 sezonundaki F.Bahçe maçında taraftarların kendisine ağır küfürler etmesi sebebiyle görevinden istifa etme kararı almıştı. 

"Bunlar Beşiktaşlı değil"

Beşiktaş'ın çok zor durumda olduğu dönemde görevi devralan, 'FEDA sezonu' ile birlikte başlattığı çalışmalarla takımın ligde ve Avrupa'da büyük başarılar elde etmesini sağlayan Başkan Orman'ın, yakın çevresine "Gerçek Beşiktaş taraftarı hizmetlerimizi unutmaz, nankörlük yapmaz. Bu taraftar yeri geldi 14 sene şampiyonluk bekledi. Dönemimizde başarıdan başarıya koşan, Beşiktaş'ı Avrupa'da marka hâline getiren bu takımı ilk fırsatta baltalamak isteyenlere izin vermeyeceğim" dediği öğrenildi.

Öte yandan Başkan Orman'ın önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak, taraftarları sağduyulu olmaya çağırmanın hazırlıklarını yaptığı da kulüpten sızan haberler içinde.

Etiketler :