Atiba 40 yaşına kadar oynayacak! Sonra...

Atiba 40 yaşına kadar oynayacak! Sonra...

Beşiktaş'ın emektar kaptanı Atiba Hutchinson, 40 yaşına kadar futbol hayatını sürdürmeyi planlıyor. Kanadalı futbolcu, daha sonra sportif direktörlük yapmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir maçının yıldızı Atiba’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor… Ancak ne Sergen Yalçın ne de Başkan Ahmet Nur Çebi ne de camiadan herhangi bir kişi Kanadalı oyuncunun kulüpten ayrılmasını istemiyor. Hem Sergen’e hem de tüm yöneticilere göre Atiba sadece futbolculuğu ile değil futbolu bıraktıktan sonra da kulübe hizmet etmedi. Bu yüzden Çebi, Atiba’ya sürpriz bir teklif hazırlıyor.

“Futbol oynamak istediğin kadar oyna. Emekli olunca da bizimle kal. İster teknik ekipte bize yardımcı ol. İstersen kravatını tak yönetim kademesinde bizimle ol…”

37 yaşına gelen Atiba’nın futbolu bırakmak gibi bir isteği yok. Gelen bilgilere göre kendisini en az 2-3 sezon daha oynayabilecek gibi hissediyor. Ancak gelecekte kendisini teknik ekibin içinde değil de, daha profesyonel bir meslekte görüyor. Bu yüzden Atiba’nın düşüncesi 40’a kadar oynamak sonra da, Beşiktaş’ın Emre’si olarak sportif direktörlük koltuğuna oturmak. (Fotospor)

Etiketler :