Atiba basın toplantısında konuştu! Burak Yılmaz, Dorukhan ve Larin yorumu...

Atiba basın toplantısında konuştu! Burak Yılmaz, Dorukhan ve Larin yorumu...

Beşiktaş, devre arası kampını Antalya Belek'de sürdürüyor. Bugünkü basın toplantısında Atiba Hutchinson konuştu.

Ajans Beşiktaş - 3 Ocak'tan bu yana Antalya'da kamp yapan Beşiktaş'ta bugün Atiba Hutchinson, basın mensuplarının karşısına çıktı. Kanadalı oyuncu, Gloria Sports Arena’daki basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Atiba'nın sözlerinden öne çıkan satırlar şöyle:

KAMP SÜRECİ VE İLK YARI

- Burada kamp gayet iyi gidiyor. Devre arası tatilde hepimiz tazelendik. 2. yarı için çalııyoruz. Huzurlu ve sıkı bir şekilde çalışıyor. En önemlisi yapıtığımız işin tadını çıkarmak istiyoruz. İlk yarıda inişli çıkışlı bir dönem geçirdik. Devamlılık yoktu.

- İlişkiler anlamında çok iyi bir durumdayız. Birliktelik anlamında bir sorun yok. Sahada işimiz çok iyi gitmedi. Şimdi bu durumu değiştirmemiz gerekiyor. Keyifli ve güzel çalışıyor. Hepimiz profesyonel oyuncularız. Hepimiz profesyoneliz ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Arkadaşlarımız ile aramızda bir iletişim sorunu yok ama işlerin iyi gitmediği ortada. Kötü gidişatı ortadan kaldırmak için ligin ikinci yarısına iyi başlamak zorundayız.

- Biz genel olarak çok tecrübeli bir takımız. Bu kalite ile birlikte iyi bir seri yakalayabiliriz. Şampiyon olabilmemiz için bir galibiyet serisi lazım. Önemli takımları geçmemiz gerekiyor. Kendi işimize odaklanırsak bunu yapabiliriz.

LARİN YORUMU

Larin, beklentileri karşılayamadı. Gol becerisi olan, kaliteye sahip bir oyuncu. Ama çok genç. İlk kez Avrupa'da çalışıyor. Umarım onun için işler iyiye gider. Bence doğru isim. Larin hem insani hem de oyuncu anlamında doğru bir isim. Antrenmanlarda çok fazla çalışıyor. Genç bir isim ve umarım zamanla iyi seviyeye gelecektir.

"Larin'i sizin tavsiye ettiğiniz iddia edildi, ne dersiniz?"

- Evet, bu doğru. Türkiye için uygun bir oyuncu olduğunu kulübe söyledim. Fakat genç bir oyuncu ve zamana ihtiyacı var

KARİYER PLANI

- Ne yapmak istediğime karar ermeye çalışıyorum. Burada ben ve ailem mutluyuz. Tam olarak ne yapacağıma emin değilim. Kalma fırsatım olursa devam etmek isterim. 

DORUKHAN YORUMU

- Dorukhan çok yetenekli ve çok çalışan. Doğru bir mentalitesi var. Çok parlak bir geleceği var.

BURAK YILMAZ YORUMU

- Çok golcü özelliği olan bir oyuncu Burak Yılmaz. Golü koklayan ve doğru yerde olan bir oyuncu. Burak Yılmaz kariyeri boyunca oynadığı her takıma büyük katkı yaptı. Çok akıllı bir oyuncu, doğru yerde oluyor, gol becerisi çok yüksek. Bunları bize karşı oynadığı zaman da görmüştüm, bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum

SÜPER LİG YORUMU

- 6 sezon ama ilk kez oyunda üstünlük kuran bir seviyeye gelemedik. Yusuf ve Abdülkadir performansları çok iyi. Başakşehir de öyle. Gördüğüm bir şey var, lig günden güne gelişiyor. 

- Genç oyuncuların varlığı çok önemli. Bu milli takım için de önemli. 

Etiketler :