Atiba: "Beşiktaş için elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum"

Atiba: "Beşiktaş için elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum"

Beşiktaş, Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında Kayserispor’u Vodafone Park'ta 4-1 yendi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Vodafone Park'ta kapandı. Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yürüyüşüne başlayan Beşiktaş, Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4 golle kazandı ve sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Beşiktaş Süper Lig'de yeniden dirildi ve aldığı kritik 3 puanla zirve yarışının en büyük ortaklarından oldu. Puanını 24 yapan Beşiktaş, ezeli rakiplerini de geride bırakarak ligde 3. sıraya yerleşti.

Maç sonunda konuşan Atiba şunları söyledi:

"Çalışkan bir oyuncuyum. Takım için elimden geleni yaparım. Önemli bir galibiyet aldık. Bu akşamdan çıkarılacak bir çok nokta var. Serimize devam ediyoruz ve taraftarlarımızı da mutlu ettik. Bunu sürdürmek istiyoruz.

Taraftarlarla güzel ilişkimiz var. Hocalık yapar mıyım, bilmiyorum. Şu anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Bir noktadan başlayacağım ama ne zaman bilmiyorum.

Beşiktaş'ta çocuklarımla, ailemle birlikte olmak çok büyük bir huzur. Diğer oğlum Noah da en son soyunma odasında top oynuyordu. Umarım onlar da benim yaşadığım duyguları ileride yaşarlar."

Etiketler :