Atiba: ''Kanatlanıp attım!''

Atiba: ''Kanatlanıp attım!''

Kanada formasıyla Saint Kitts-Nevis filelerini şık bir kafa golüyle sarsan Atiba, duygularını anlattı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın 35 yaşındaki ön liberosu Atiba Hutchinson, Beşiktaş’taki etkili görüntüsünü Kanada Milli Takımı’yla da sürdürmüştü. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; tecrübeli futbolcu, Kanada’nın Saint Kitts-Nevis ile Kuzey ve Orta Amerika ime Karayipler (CONCACAF) Uluslar Ligi’nde karşı karşıya geldiği mücadelenin 44. dakikasında attığı klas golle alkış toplamıştı. Bu golle takımına galibiyeti getiren deneyimli futbolcu, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı.

Atiba, “Takımıma galibiyeti getiren isim olmaktan dolayı çok mutluyum. Top ceza sahasına gönderildiğinde bir anda adeta sırtımda 2 kanat ortaya çıktı ve çok iyi yükseldim. Sert bir vuruşla golü attım” ifadelerini kullandı.

Sıradaki hedef Ankaragücü

Tecrübeli orta saha oyuncusunun bugün İstanbul’a gelip takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Başarılı futbolcunun, Ankaragücü’yle cumartesi günü oynanacak Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının kadrosunda yer alması planlanıyor. Atiba, Beşiktaş formasıyla bu sezon 7 karşılaşmada forma giymişti.

Etiketler :