Atiba: "Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyorum."

Atiba: "Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyorum."

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba, ülke basınına verdiği röportajda futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba, ülke basınına röportaj verdi. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmayı düşündüğünü söyleyen tecrübeli oyuncu, Türkiye'deki derbiler hakkında da konuşurken, Fenerbahçe - Galatasaray rekabetinin bir adım daha önde olduğunu fakat Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbilerin de son yıllarda giderek önem kazandığını söyledi. 

"FENERBAHÇE - GALATASARAY REKABETİ DAHA ÖNEMLİ"

"Türkiye'de Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti bir adım önde daha önemli görünüyor. Ancak Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiler de son yıllarda büyük önem kazandı. Beşiktaş'a geldiğimde Fenerbahçe derbilerinin oldukça önemli olduğunu bana anlattılar."

"KENDİMİ İYİ HİSSEDERSEM 1 YIL DAHA OYNAYACAĞIM"

"Türkiye'de bu sezon bitiminde eğer kendimi ve vücudumu iyi hissedersem bir sezon daha oynamak istiyorum. Şu anda kendi performansımı yükseltmek için çalışıyorum. Dürüst olmak gerekirse Türkiye'de Beşiktaş'ta oynadığım süre, bana çok şey kattı. Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyorum. Türkiye harika bir yer. Üç oğlum burada doğdu ve eşim de çok seviyor. Türkiye bizim ikinci evimiz."

Geçen sezonun sonunda ameliyat oldum. İyi hissetmiyordum. Ancak tekrar sahalara döndüğüm için mutluyum diye konuşan Atiba, son olarak Türkiye ile ilgili, "Türkiye'de derbiler harika bir ortamda oynuyor. Hepsi ayrı bir final. Örneğin Fenerbahçe deplasmanında 14 yıldır kazanamıyoruz. Kötü bile oynasak eğer orada kazanmamız halinde taraftarlarımız oldukça mutlu olacaktır." diye konuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :