Atiba: "Taraftarlarımızı üzdüğümüz için..."

Atiba: "Taraftarlarımızı üzdüğümüz için..."

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u ağırladı. Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal, geçen yıl kazandığı Türkiye Kupası'na veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Kayserispor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Kayserispor, Siyah-Beyazlılar'ı Gavranovic ve Miguel Cardoso'nun golleriyle 2-1 yendi. Böylece Kayseri yarı final biletinin sahibi olurken, Beşiktaş kupaya veda etti. Beşiktaş'ın ise tek golü Valentin Rosier'den geldi.

Maç sonu açıklamalar yapan Atiba şunları söyledi:

"Biz her zaman bir şeyler kazanmak için mücadele ederiz. Bu şekilde kaybetmek hiçbirimizin alışık olduğu bir şey değil. Bu sene özelinde yapabileceğimiz tek şey, savaşıp bu sezonu en iyi şekilde bitirmek.

İkinci golün ardından denedik ama yeterli olmadı. Mutlu değiliz. Bizim için çok önemliydi bu kupa. Bu sene de kazanmak istiyorduk. Hala maçlar var, elimizden geldiğince iyi bitirmeye çalışacağız. Bugün taraftarlarımızı üzdük, onları üzdüğümüz için memnun değiliz.

İstediğimiz sonuç bu değildi. Evimizde taraftarımızın önünde oynadık. Çok üzgünüz. Daha iyi oynamak isterdik. Çok fazla pozisyon yakaladık. Rakibimiz daha az geldi ama onlar fırsatları değerlendirdi.

Taraftarlarımızı üzdük, onları üzdüğümüz için bu durumdan memnun değiliz"