"Atiba’nın heykeli çoktan dikildi"

"Atiba’nın heykeli çoktan dikildi"

Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaş taraftarının üzerinden çok durduğunu Atiba'nın heykeli konusuna değerlendirdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesinin duayen yazarı Şansal Büyüka Türk futbolunun gündemini değerlendirdi. Büyüka, TFF'nin hayata geçirmeyi planladığı 'Hükmen yenilgi' ve "Atiba'nın heykeli" konularında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

"Atiba’nın heykeli çoktan dikildi"

 

"Beşiktaş camiasında “Atiba’nın heykeli dikilsin” diye bir görüş var. Elbette dikilebilir. Ama dikilse ne olur, dikilmese ne olur... Milyonlarca Beşiktaşlının gönlünde Atiba heykeli çoktan dikildi. Üstelik yıllar öncesinden..."

Hükmen olacaksa...

"Kovid salgını çemberi daraltıyor. Takımlarda kadro kurma sıkıntısı kapıda... Futbol Federasyonu ertelenen maçları oynatacak zamanı bulamadığı için, kadro kuramayan takımlar için “hükmen yenilgi” alternatifini gündeme aldı."

"Bu konuda takımlara “hükmen yenilgi” vermek adil ve hakça olmaz. Bunu, şu kovid mevsiminde Süper Lig’i keyfi ve dayanaksız bir kararla 18 takımdan 21 takıma çıkartırken düşünecektiniz."

"Eğer hükmen yenilgi olacaksa, bu takımlara değil, bu kovid sezonunda ligi 21 takıma çıkaranlara uygulanmalı..."