Atiba'ya sürpriz davet; ''Bodrum'a gel görüşelim''

Atiba'ya sürpriz davet; ''Bodrum'a gel görüşelim''

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson'a başkan Ahmet Nur Çebi'den sürpriz bir davet geldi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ve 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklayan Atiba Hutchinson, maç sonu soyunma odasından Başkan Ahmet Nur Çebi'ye telefon etti. Stadın dışından kaptanıyla görüşen Çebi, öncelikle 3-0 kazanılan G.Birliği karşılaşması için oyuncusunu tebrik etti. İkili arasında çok sıcak sohbet gerçekleşirken 37 yaşındaki futbolcu, telefonda Başkan'a "Sizi soyunma odasına bekliyorum, maç öncesi konuştuğumuz konuyu görüşelim" diyerek esprili cevap verdi.

ÇEBİ TEKLİFİNİ SUNACAK

Atiba'nın bu sözlerinin takıma verilen prim sözüyle alakalı olduğu düşünülürken Başkan Çebi ise "Eşini, çocuklarını ve kız kardeşin Toyaa'yı da alarak Bodrum'a gel. Beraber ailecek tatil yapalım, orada konuşuruz." dedi. Atiba ile bizzat görüşecek olan Ahmet Nur Çebi, oyuncuya 1 yıllık teklif sunacak ve anlaşma zemini arayacak.

TEKNİK HEYETE TEŞEKKÜR

Beşiktaşlı yöneticiler, Gençlerbirliği maçının ardından Ankara dönüşü takımla birlikte yolculuk etti. Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine emekleri için teşekkür etti. (Sabah)

Etiketler :