"Atınç Nukan kendisine yeni bir kulüp buldu"

"Atınç Nukan kendisine yeni bir kulüp buldu"

Eski Beşiktaşlı Atınç Nukan, yayınladığı mesajla kulübü RB Leipzig’e veda etti.

Ajans Beşiktaş - RB Leipzig takımının formasını giyen Atınç Nukan, Alman ekibiyle yollarını ayırdığını açıkladı. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, Leipzig ile 2020 sonuna dek sözleşmesi bulunmasına karşın yolların ayrıldığını duyurdu.

‘Her veda bir başlangıçtır’

Gerçekleştirdiği paylaşımı kulübün resmi hesabını etiketleyerek ve RB Leipzig formalı fotoğrafıyla yapan milli futbolcu, “Anılar ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için size başarılar dilerim. Her veda yeni bir başlangıçtır” ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşları yanıtladı

Futbolcunun yaptığı açıklamaya verilen yanıtlar da takım arkadaşlarının da kendisine iyi dileklerini ilettikleri ve ‘elveda’ dedikleri görüldü. RB Leipzig’in 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Stefan Ilsanker ve 27 yaşındaki sol bek Marcel Halstenberg’den bu paylaşıma cevaplar geldi.

‘Kendisine yeni kulüp buldu’  

Kulübe yakın RBLive.de internet sitesi futbolcunun yaptığı açıklama ile ilgili olarak “Atınç Nukan ayrılığını açıkladı. Türk savunma oyuncusu muhtemelen kendisine yeni bir kulüp buldu” yorumunu yaptı. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Atınç Alman ekibine büyük umutlarla gitmiş ancak son dönemde sakatlığı nedeniyle hiç forma giyememişti. (Skorer)