''Atıyoruz ama yiyoruz da''

''Atıyoruz ama yiyoruz da''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-0 kazanılan BB Erzurumspor maçı sonrası konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-0 kazanılan BB Erzurumspor maçı sonrası konuştu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''En çok gol atan biziz ama en çok yiyenlerden de biriyiz baktığımız zaman. Atıyoruz ama yiyoruz da, bir taraf iyiyken diğer tarafın iyi olmaması bizi memnun etmiyor."

"Başlangıç zor oldu bugün. 11 kişiyle kendi alanını savunan rakibi ilk bölümde aşamadık. Biraz rölanti ve oyuncular birbirinden uzak oynayınca golü bulamadık bizim lehimize geçen bir 45 dakika olsa da."

"İkinci yarı nasıl oynanması gerektiğini konuştuk. Golü bulduğumuzda rakip de risk alınca çok kolay pozisyon yakaladık. Öne çok çabuk çıkan oyuncularımız ve o pasları atacak kapasitemiz var. İkinci yarı istediğimiz gibi oldu, performanslardan memnunum."

"İstediğimiz gibi oyunu kontrol ediyor, baskı yapıyoruz, pas yapıyoruz. Oyunu istediğimiz gibi yönlendirmeyi yavaş yavaş yapıyoruz, gidişattan memnunum."

"Enteresan bir gol attı Vida. Benim dokunacağım bir şey yok, o tamamen kendi becerisiyle attığı bir gol. O özellikleri var, atar öyle golleri. Dünya Kupası finali oynamış bir oyuncu, çok tartışılacak bir oyuncu değil."

"Oyuncuyu tartışmak ayrı performansı tartışmak ayrı şey. İstenen performans verilmedi mi her oyuncu tartışılabilir. Biz de antrenör olarak tartışmaya giriyoruz. Futbolun gerçekleri var, yeri geldiği zaman yüzleşmek zorundayız hepimiz."

"Şu an oynanan oyundan ve performanstan memnunum. Keşke taraftarımız olsa da galibiyetleri onlarla kutlayabilsek burada."

"Biz göreve başladığımızdan beri seyircisiz oynuyoruz. Bize seyirciyle oynamak garip gelecek bu gidişle. Seyircili olsa farklı maçlar çıkabilir ortaya."

"Taraftarsız herkesin işi zor. Tüm teknik direktörler adına konuşayım, gerçekten işimiz zor bu şekilde."

"Beklediğin performansı vermiyorsa her oyuncu tartışılır. Kağıt üstünde isimle oynanmıyor. Antrenör olarak biz de tartışılıyoruz. Futbolun gerçekleri var. Yüzleşmek zorundayız."

Etiketler :