Atletico Madrid'den Costa'ya ret!

Atletico Madrid'den Costa'ya ret!

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'dan resmi transfer açıklaması geldi.

Ajans Beşiktaş - Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Diego Costa ile ilgili transfer iddiaları sonrası açıklama yaptı. Cerezo, 28 yaşındaki golcünün tekrar Atletico'ya döneceğine dair çıkan haberler üzerine, "Costa, şu an Chelsea'nin oyuncusu. Herkes biliyor ki bu yaz kadromuza oyuncu katamayacağız. Herkes farklı bir şeyler söylüyor. Diego, muhteşem bir oyuncu, harika bir karakter. İspanya'da bunu kanıtladı. İngiltere'de de aynı şekilde devam ediyor. Kendisini geliştirdi." ifadelerini kullandı.

Diego Costa'nın bir gün İspanya'ya döneceğini söyleyen Cerezo, "Ancak, şu an sadece tatil için gelebilir. Madrid, turizm için harika bir yer. Paranız varsa burada güzel vakit geçirebilirsiniz. Uzun süredir Diego Costa ile konuşmuyorum zaten. En son geçen yıl konuşmuştum. Kısa süre içerisinde bir diyaloğum da olmadı." diyerek sözlerini noktaladı.

Atletico Madrid'in Diego Costa'yı alması durumunda 6 aylığına Beşiktaş'a kiralayacağı ileri sürülmüştü. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda kadrosuna bir forvet oyuncusu katmak istiyor. (Sporx)

Etiketler :