Avcı'yı isteyen yöneticiler, Başkan Fikret Orman'ı ikna etti

Avcı'yı isteyen yöneticiler, Başkan Fikret Orman'ı ikna etti

Siyah-beyazlı yöneticiler, Başkan Fikret Orman’ı Avcı için ikna etti. Orman’ın önümüzdeki günlerde tecrübeli teknik adamla bir araya gelmesi bekleniyor. İkinci sırada ise taraftarların çok istediği Sergen Yalçın bulunuyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta teknik direktörlük konusunda her geçen gün hareketlilik yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda daha önce prensip anlaşmasına varılan Mircea Lucescu devre dışı kaldı. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı takımın başında görmek isteyen yöneticiler, Başkan Fikret Orman'ı ikna etti. Yeni sezona yerli bir teknik adamla girilmesi gerektiğini belirten yönetim kurulu üyeleri, Mircea Lucescu seçeneğini masadan kaldırttı. Avcı, Galatasaray maçı sonrası kendisine "Ayrılacak mısınız?" sorusuna, "Ben ve ekibim Türkiye'deki bütün büyük kulüplerden teklif aldık. Bilmiyorum..." yanıtını vermişti.

SERGEN YALÇIN TARAFTARIN GÖZDESİ

BAŞKAN Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde tecrübeli teknik adamla bir araya gelerek resmen görüşmelere başlayacağı belirtildi. Taraftarı olan, güçlü bir camiada şampiyonluk kupasına ulaşabileceğini düşünen Abdullah Avcı'nın da Beşiktaş'a gelmeyi düşündüğü ifade edildi ancak yapılacak görüşmelerde anlaşma sağlanamazsa teknik direktörlük için ikinci sırada taraftarın gözdesi Sergen Yalçın'ın adı yer alıyor.

SON ÜÇ SEZONDA PUAN ORTALAMASI 2'Yİ GEÇTİ

MEDIPOL Başakşehir ile yollarını ayırması beklenen Abdullah Avcı kariyerinin son üç sezonunda da ligde iki puan ortalamasının üzerine çıkmayı başardı. 2016- 2017 sezonunda 2.15 puan ortalaması olan Avcı, 2017-2018 sezonunda 2.12, 2018-2019 sezonunda da 2.00 ortalamaya ulaştı.

GUTİ HERNANDEZ'İN DURUMU BELİRSİZ

YENI teknik direktörü en geç gelecek hafta içinde açıklaması beklenen Beşiktaş'ta son gelişmeler Guti Hernandez'in durumunu da belirsizliğe soktu. Daha önce prensipte anlaşılan Lucescu'nun kadrosunda istediği İspanyol antrenör, teknik direktörlük yapmak istese de Beşiktaş'ta kalmaya da sıcak bakıyordu. Ancak ibrenin Abdullah Avcı'ya dönmesiyle Guti için de işler karıştı... (Sabah)