Ayakta seyirci alma planı ertelendi

Ayakta seyirci alma planı ertelendi

Beşiktaş'ta pandemi öncesinde ayakta seyirci alınması için çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak şu an için bu plan rafa kaldırıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi, TFF’ye kale arkası tribünlerdeki koltukların sökülmesiyle ilgili resmi başvurusunu yaptı. TFF, GSGM’den sağlamlık raporu aldı. Göztepe’den sonra Galatasaray ve Beşiktaş’a da olumlu cevap verildi. Siyah-beyazlı yönetim ligin son maçıyla itibaren katlanır koltukların takılması için harekete geçecekti. Ancak pandemi nedeniyle bu plan rafa kaldırıldı. Tribünlere tam anlamıyla seyircinin ne zaman döneceği belli olmadığı için oldukça maliyetli olan bu operasyon süresiz ertelendi.

Beşiktaş bir şirket daha kuruyor

Beşiktaş’ta yönetim, Galatasaray’ın 1998’de kurduğu 2002’de ise halka açtığı Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’ye benzer bir şirketin kurulması fikri gündeme geldi. Bu şirketin amacı, sporun bütün dallarıyla ilgili ticari ve sınai faaliyetlerde ve yatırımlarda bulunmak olacak. Bir süredir Beşiktaş’ın akil adamları yönetime, gayrimenkullerin ayrılıp bir vakıfla yönetilmesi fikrini öneriyordu. Yönetim ise gayrimenkuller için vakıf değil şirket kurmayı daha uygun bulmuş durumda.

Para bulmak için farklı yollar deneyen Beşiktaş’ın kısa bir süre önce fon yönetimi konusunda bir çalışma yaptığı ortaya çıkmıştı. (Fotospor)

Etiketler :