Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın maç kazanmasından rahatsız! Hakem raporu hazırlattı...

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın maç kazanmasından rahatsız! Hakem raporu hazırlattı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ekibine çok geniş bir hakem analiz raporu hazırlattı.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ekibine hakemlerle ilgili bir rapor hazırlattı. Aykut Kocaman, özellikle Bşeiktaş'ın hakemler tarafından kollandığı görüşünde. Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı bu doğrultuda, son yıllarda yapılan hakem hatalarını rapor yaptırdı.

SERKAN ÇINAR VURGUSU

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Aykut Kocaman’ın raporda en çok dikkatini çeken konu siyah beyazlılar Serkan Çınar’ın iç sahada yönettiği maçlarda 9 galibiyet 1 beraberlik alırken 2.8 puan ortalaması tutturması. Ali Palabıyık ile 1.7 puan ortalaması tutturan siyah beyazlılar 3 yılda sadece 5 maçlarını yöneten Fırat Aydunus ile 1.3 puan ortalaması ile düşük bir ortalama tutturmuş. Listeye 3 sezon önce Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-2 yendiği karşılaşmayı yöneten Halis Özkahya o günden bugüne hiç Fenerbahçe maçına verilmemiş. Beşiktaş, Serkan Çınar ile birlikte en yüksek ortalamayı yine 2.8 puan ortalaması ile Bülent Yıldırım ile yakalamış ve aynı hakem Fenerbahçe maçlarında 2.3 puan ortalaması tutturmuş. Kocaman'ın rahatsızlık duyduğu bir diğer hakem Barış Şimşek'in yönettiği maçlarda ise Beşiktaş 2.5 puan ortalaması tutturmuş. Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın maç kazanmasından rahatsız.

CÜNEYT ÇAKIR 3 BÜYÜKLERE DE YARAMAMIŞ

Tıpkı Ali Palabıyık ve Fırat Aydunus gibi Cüneyt Çakır da 3 büyük kulübe yaramamış. Fenerbahçe 3 sezonda Cüneyt Çakır’ın yönettiği 8 maçta 1.5 gibi çok düşük bir ortalama tuttururken, Beşiktaş’ın 13 maçını yöneten Çakır bu maçlarda da Beşiktaş’ın 1.5 puan ortalaması ile karşılaşmış. Galatasaray ise Cüneyt Çakır ile 1.6 puan ortalaması tutturmuş. Sarı kırmızılıların hiç puan kaybetmediği hakem Halil Umut Meler olurken en düşük ortalamayı Fırat Aydunus ile yakalamışlar.

Etiketler :