Aykut Kocaman: “Kanla beslenen bir değilim!”

Aykut Kocaman: “Kanla beslenen bir değilim!”

Aykut Kocaman, daha önce, “Kan yok kardeşim” diye yüklendiği Şenol Güneş’e, bu kez de, “Kafa yarılması, Skrtel’inki gibi olur” sözleriylemesaj gönderdi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe’nin başarılı teknik patronu, hayatı boyunca doğruları söylediğini dile getirdi. Aykut Kocaman, “Doğruları içim acısa da söylemeye devam edeceğim. Benim ilk yaptığım şey bu. Kendi adıma da gördüklerim adına da söylemeye çalışıyorum. Benim doğrularım her zaman doğru değil bunu da biliyorum. Bazen subjektif davranıyoruz. Bunları da düzeltiyorum. Herkes keşke yapabilse düzeltmelerini” dedi. Kocaman, Beşiktaş’ın perşembe günkü kupa rövanşına çıkacağı yönündeki görüşünü de yineledi.

‘Kanla beslenen biri değilim’

Aykut Kocaman, derbide başına gelen yabancı madde sonrası kafasına 5 dikiş atılan Şenol Güneş için, “Kan yok kardeşim, kan yok!” açıklamasını yapmıştı. Kocaman bu kez de Kasımpaşa maçında başı yarılan Skrtel’i örnek gösterdi. 53 yaşındaki çalıştırıcı, “Kafa yarılması, Skrtel’inki gibi olur. Kanla beslenen bir adam değilim. Hayatım tamamen insancıllık üzerine geçiyor. Kimsenin kafası yarılmasın. Şenol hocaya inşallah bir şey olmasın, kimseye bir şey olmasın” diye konuştu.

‘Sakinleşelim, oyuna dönelim’

Deneyimli çalıştırıcı, 1461 Trabzon ile oynanan kupa maçında kendi kafasına taş geldiğini hatırlatarak, “Ben tribüne döndüm, ‘Ayıp değil mi!’ dedim. Niye atılıyor? Atılmaması lazım” ifadelerini kullandı. Kocaman, Şenol Güneş ile arasındaki gerilim için, “Bu işin içinde gram dahlim olduğunu düşünmüyorum. Artık sakinleşelim ve oyuna dönelim. Bence en güzel tarafı bu” dedi. (Fanatik)

Etiketler :